Karriär på Climapac

På Climapac drivs vi av en gemensam faktor - att skapa värde till våra kunder genom kunskap, teamwork och en hög grad av service. Här kan du upptäcka hur det är att arbeta hos oss.

arbetsprocess

Vår värdegrund

Vårt arbete handlar till stor del om att analysera mekanik och data samt att förstå vad som fungerar och vad som inte gör det. Därför lever vi efter mentaliteten att alltid ställa frågan “Varför?”. Det hjälper oss i vår strävan att utvecklas, som individer, som bolag och i våra leveranser mot kunderna. Här kommer vi in i ytterligare en del av vår värdegrund – är vi nöjda är våra kunder nöjda. För att vi ska kunna vägleda våra kunder och leverera värde på det kvalitativa sätt vi eftersträvar behöver vi känna oss tillfreds och stimulerade i vårt arbete, både som individer och som team.

Climapac är rätt plats för dig som

Förstår värdet av bra service

God service genomsyrar hela vår verksamhet. Från hur vi formar och utvärderar våra upplägg till hur noggranna vi är i vårt utförande och i vår kommunikation. Därför är det viktigt för oss att även du delar vår syn på värdet av bra service.

Har erfarenhet inom kylteknik

Att arbeta som servicetekniker ställer höga krav på tekniskt kunnande. Därför söker vi dig som är självgående och har flera års erfarenhet av att arbeta med service inom styr och regler, kyla, värme, ventilation eller fastighetsautomatik.

Är engagerad och gillar att lära dig

Utan engagemang blir det svårt att lära sig något nytt och att utvecklas inom sitt specialistområde. I med att vi jobbar med ett antal olika fabrikat och energisystem är det viktigt att du har såväl engagemang som vilja att lära dig ny saker.

Climapac team möte

Ensam är inte stark

Trots att vi ofta arbetar självständigt, genom att utföra service, platsbesök på egen hand och andra delar av vårt serviceerbjudande på egen hand, så är vi alltid ett team som stöttar varandra. För oavsett situation så har vi ett gemensamt ansvar för vårt erbjudande, våra leveranser och vårt agerande såväl internt som mot våra kunder.

Vad vi kan erbjuda dig

Variation i det dagliga arbetet

Som tekniker hos oss kommer du arbeta såväl självständigt som i grupp för att lösa varierande arbetsuppgifter i varierande miljöer. Detta är något av det som våra tekniker idag tycker är det mest positiva i deras arbete.

Möjlighet att påverka vägen framåt

Hos oss har varje individ stor möjlighet att utvecklas, få sin röst hörd och att påverka vägen framåt för företaget. För oss är det en grundläggande förutsättning för att verksamheten ska fungerar och för att du som anställd ska trivas hos oss.

Bra kollegor och förmånliga villkor

Vi är ett litet team som värnar om varandra och vår arbetsplats. Vi är även ett välmående företag som har möjligheten att kunna erbjuda bra och flexibla villkor till våra anställda.

Climapac pressure pump

Är du vår nya kollega?

Är du servicetekniker med några års erfarenhet på nacken och intresserad av att arbeta hos oss på Climapac? Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss.