Om oss

Sedan 1994 har Climapac Stockholm hjälpt företag och bostadsrättsföreningar att lösa sina behov inom värme och kyla.

pressure-pump-detail-768×513

Vi får värme och kyla att fungera som ni vill

Teknik är att få saker att fungera. Som att hämta energi från luft, vatten eller berg för att vi ska kunna vakna i ett varmt hem och ta en morgondusch. Eller att komma in i en sval lokal en het sommardag. Att kunna göra detta på ett sätt som tar hänsyn till både vår miljö och er ekonomi, gör det enkelt att gå till jobbet. Oavsett om vi installerar ett kylaggregat, eller utför service och underhåll av en värmeanläggning, ställer vi alltid höga krav på slutprodukten.

pressure-pump-720×400

Hela och rena lösningar inom kyla och värme

En lösning från Climapac Stockholm är enkel, funktionell och hållbar. Vi använder oss av vår erfarenhet, kreativitet och ny teknik för att lösa våra kunders problem. Vi använder klimatsmarta material, processer och produkter, både i er fastighet och på vårt kontor, för att minimera vår miljöpåverkan.

Climapac servicetekniker på platsbesök

Vi blir bara enklare med tiden

Dagens digitala verktyg ger oss alla möjligheter att tydligt kommunicera med dig, och samla all nödvändigt information på ett lättillgängligt sätt.

Se vårt tjänsteutbud

arbetsprocess

Kontakta oss

Har du en fråga eller behöver ni hjälp att komma fram till den mest effektiva energilösningen för er fastighet? Fyll i formuläret så kontaktar en av våra tekniker er.