Vi hjälper dig att använda energisystemet på rätt sätt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

John Mattson
svenskabostader-logo
hsb_0
riksbyggen-logo
einar mattson-climapac (kopia)
logo-stena

Ta kontroll över er energianläggning

Blurb-stapel

Optimerad prestanda

Genom att hela tiden jobba mot en förväntning skapar vi en uppfattning om uppvärmningsenergin fördelas på rätt sätt i fastigheten. Vi jobbar sedan för att upprätthålla förväntat resultat eller kommer med förbättringsåtgärder för att nå dit.

energy-usp-blurb

Energifördelning

För att göra en bra bedömning av anläggningen är det viktig att se till helheten. Vi tittar och bedömer undercentralen som helhet och sätter oss in i fastighetens totala energibehov för värme och varmvatten.

Climapac - kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Genom att använda energianläggningen på rätt sätt och se till att den står för en så stor del av energibehovet som möjligt så minskar ni de dyra energiinköpen.

Climapac - Klimatsmart

Klimatsmart

Tekniken bakom de egna energianläggningarna går ut på att ta tillvara på naturlig energi på ett effektivt sätt. Tillsammans arbetar vi mot en mer hållbar framtid.

Våra tjänster

heat-icon

Värme

  • Förebyggande underhåll
  • Avhjälpande underhåll
  • Installation & ombyggnation

Läs mer

cold-icon

Kyla

  • Service & funktionskontroll
  • Komfortkyla
  • Serverrumskyla & hyrkyla

Läs mer

vent-icon

Ventilation

  • Service
  • OVK
  • Injustering, reparation & utbyten

Läs mer

Climapac team - arbetsprocess

Effektivt energiunderhåll för flerbostadshus

På Climapac är vår målsättning att skapa underhållsupplägg som förbättrar energiförbrukningen i er fastighet. Därför har vi byggt upp rutinmässiga processer som skapar enkla och problemfria energianläggningar. Sedan 1994 har vi hjälpt våra kunder att lösa sina behov inom värme, kyla och ventilation. Idag underhåller vi mer än 1.000 energianläggningar fördelade på över 500 flerbostadshus i stockholmsregionen.

Läs mer

Climapac Stockholm har klarat av sina uppdrag förvånansvärt bra genom åren vi har haft dem. Kompetens nivån har varit hög samt att de utfört arbetsuppgifterna på ett bra sätt. De har varit flexibla med ett bra inställelsetider.

- Christian Hernandez Zanetta, teknisk förvaltare, John Mattson Fastighets AB

De är kunniga inom området, snabba och fungerar mycket bra. Kort sagt - ett mycket bra företag inom värme och ventilation för flerbostadshus.

- Per Holmqvist, föreningschef, Riksbyggens Brf Solkullen

Jag har anlitat Climapac Stockholm i flera år och är enormt nöjd med deras snabba och trevliga service. Alla som behöver hjälp med värme och kylsystem borde kontakta dem

- Jan Hallman

Climapac servicetekniker på platsbesök

Boka en kostnadsfri konsultation

Behöver ni hjälp att komma fram till den bästa lösningen för underhållet av er energianläggning? Fyll i formuläret för att boka en kostnadsfri konsultation med en av våra servicetekniker.